Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hamy

  Szia! Itt rólam olvashatsz el pár dolgot. Hát, hol is kezdjem...
Hogy miért is lettem Hamy? Mert szeretem a hörcsögöket. Ami pedig angolul hamster, ezt pedig lebecéztem. 
Ha már állatoknál tartunk, Sandra DNS-éből eredendően a kedvenc állatom a róka. És hogy miért ppont az angol változatot becéztem le (mármint a nevemben)? Mert szeretem az angolt, de ezt is túlszárnyalja a jappán. A kedvenc számom a 9. Habár utálom is, mert már a mindennapjaim részévé vált, hogy találkozok vele valahol. A kedvenc színem pedig a narancs, és a vörös/piros. BAZ megyében lakom, Miskolchoz úgy ahogy közel, egy kicsi faluban, aminek a lakossága az 1100-at alig éri el. Mit tudnék még mondani...?
 Jeles tanuló vagyok, ezért nem mindig érek rá. A kedvenc órám az angol. És nem, nem vagyok stréber, egyszerűen csak könnyű a nyelv. Most leszek hetedikes. Nincsen túl sok barátom a suliban, ebből gondolom kikövetkeztethető, hogy nem vagyok egy menő lány a suliban. Amit - eddig - a legjobban utálok (tantárgy ügyben) az a matek. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül... Ez egy szinten áll a tesivel. Nem vagyok túl rendszerető csaj. Ez azonban nem akadályozza meg hogy írjak, vagy rajzoljak. Szeretem a misztikus dolgokat. Hogy mit értek ezalatt? Itt minden megvan, amivel csak foglalkozok

Mi is van még, amit el tudnék mondani... Ja igen!

Mikor kezdtem el komolyabban animézni?

Nem tudom montosan, 5 vagy 6 éves lehettem... Azt hiszem az első animém a Tsubasa kapitány volt, amikor még az RTL-n  még adták. Aztán ott néztem meg a Tokyo Mew Mew-et 26. részig. Nagyon megszerttem, azonban ezt is abbahagyták. Ilyenkor 7 lehettem, vagy 8... Szóval ilyenkor kezdtem áttérni az Animaxra (mondjuk mára abbamardt, mert inkább a neten nézek animéket) Azt hiszem kapcsolgatás közben találtam rá, de nem tudom. Azt hiszem akkor a Dinoszauruszok királya ment, de akkor még csak az elsőt néztem meg, fél kilencig, és csak utána tértem át az első háromra. Ilyenkor a Jetixen néztem a Narutot, de meguntam (akor!). Na térjünk át, arra, hogy kilenc éves lettem. Ez emlékezetes része volt az életemnek, mert ilyenkor váltottam sulit (negyedikbe mentem át máshova). Akkor nyáron kiraktam egy falra a sorrendet, és két évig volt odarajszögezve egy ajtóra (nem a hézunk bejárati ajtajára gondolok!). Romeo x Juliet, Yu Yu Hakusho és Naruto volt a sorrend. Na ilyenkor kezdtem el a narutot újra nézni, habár akkor a YYH volt a favoritom. Akkor nem tudtam miről van szó, és mikor a YYH-nak vége lett, bekerül másodiknak a Naruto. Előlről adták, és azóta 5-ször (!!Nem viccelek!!) néztem végig. Az első felirtos animém az Elfen Lied volt, még mindig ilyenkor (életem legnrosszabb éve volt a beilleszkedés szempontjából!:/ És már azért sem a legnehezebb mert most megyek hetedikbe...^^"). Aztán a többi, mert ilyenkor ismertem meg a Naruto Shippuudent, amit azóta is imádok. És sorban láttam ilyenkor az animéket. A Kalido Start(újra), akkor a Tokyo Mew Mew végig, és satöbbi, ami kell. Na, áttérve arra, mikor 11 éves lettem... Ilyenkor kezdtem valahogy a feliratos animék miatt megunni az Animaxot (felváltotta az RTL, meg a Barátok közt). Ez a barátnőm hatására is volt, habár az animékről nem fog leszoktatni (szinte allergiás az animékra, de lehet ezért hibáztatni...). És a mostani év végén láttam a Kashimashit, de meguntam, hát shoujo-airól van szó. És most nem régen láttam a Junjou Romanticát, meg a Sekai icht, most meg a Kyou Kara Maou a favom... Hát, én kéthetente találok valami újat, úgyhogy lehet hogy lesz még itt pár anime... De regényt nem akarok írni... (mellesleg szerintem már összehoztam egy kisregényt...)

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31